J. Cole, ‘the new big name in hiphop’, heeft urban talenten Coely en Bas gevraagd om hem te vergezellen tijdens zijn show op 18 november in de Ancienne Belgique.

Festivalkoningin Coely
De Antwerpse Coely komt eigenlijk pas net om de hoek kijken maar is nu al niet meer weg te denken uit de hedendaagse urban scène. De door Studio Brussel uitgeroepen “festivalkoningin van het jaar” tekent begin 2012 bij independent label Beatville waarmee ze in september van datzelfde jaar haar eerste single 'Ain't Chasing Pavements' uitbrengt en zichzelf in één klap in de kijker speelt. Met haar derde single ‘All I Do’ afkomstig van de EP ‘Raah’ heeft de 19-jarige Coely heel wat nieuwe fans bij, getuigende van haar succesvolle passages bij Studio Brussel, MNM en Café Corsari. Ondertussen speelde Coely als voorprogramma van onder andere Snoop Dogg en Kendrick Lamar in de AB de zaal plat. Ook haar optredens deze zomer op Couleur Café, Suikerrock en Dour vielen enorm in de smaak. Met het ontvangen van een Elektropedia Award voor “Breakthrough Artist” afgelopen weekend staat het vast dat Coely een artiest wordt om in de gaten te houden!

Bas, de protegé van J. Cole
Bas is de eerste die de eer heeft getekend te worden bij J. Cole’s project Dreamville. Onder het wakende oog van J. Cole heeft de Soedanese/Amerikaanse rapper zijn eerste eigen releases uitgebracht, waaronder het goed ontvangen ‘Quarter Water Raised Me Vol. II’. Ook is hij – samen met 50 Cent - te horen op het nummer ‘New York Times’ dat op het onlangs uitgebrachte album ‘Born Sinner’ van J. Cole staat. Na de VS is Bas ook support act van J. Cole tijdens zijn gehele Europese tour.

Mis de komst van deze drie aanstormende talenten op 18 november naar de Ancienne Belgique niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Coely en Bas
Datum: 
18 november 2013
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over