Peter Minnebo

Sluit je nieuwjaarsmaand af met een bijzonder concert in het prachtige Huis de Corswarem, een van Hasselts architecturale pronkstukken. Pianist & componist Daniel Verstappen brengt een gevarieerd programma van klassiekers en eigen composities.

Als gast artiest, heeft hij Vlaamse zanger DIMI uitgenodigd om een akoestische set met hem te brengen. Afgelopen maanden traden ze meermaals samen op, mede door het succes van hun nieuwe single "Mag ik dan bij jou", te horen en te zien op radio & TV en reiken ze bijna 100.000 streams op Spotify.

Bekijk hier hun optreden bij Joe Radio Christmas House in Antwerpen : https://joe.be/door-de-wind-do...

Daniel Verstappen is een internationaal 'cross-over' pianist-uitvoerder & componist. In zijn muziek combineert hij klassiek met modern en elektronische klanken. Begin dit jaar werd hij uitgenodigd om twee maal op te treden op de Wereld Expo in Dubai, in aanwezigheid van onze Koning & Koningin en tourt hij internationaal met zijn voorstelling Reconnection. Hij trad reeds op met Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Hans Zimmer, The Night Of The Proms, Brussels Philharmonic en vele anderen.

Het ticket geeft toegang tot het concert. Na afloop van het concert toasten we op het nieuwe jaar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Daniel Verstappen, Dimitri Vantomme
Datum: 
29 januari 2023
Locatie: 
Huis de Corswarem Hasselt

Reservatie:

Meer over