The Transfarmers, met hun kenmerkende spacy maskers, weten precies wat er nodig is om een festival te laten slagen. Vette tek en jump beats gecombineerd met snoeiharde kicks. De Transfarmers geven een show die zijn weerga niet kent en stiekem is het altijd wel spannend om te zien of je een blik kunt werpen achter deze maskers. Op B-Elektrik 2014 zullen deze "hollandse science-fiction boeren" weer alles uit de kast halen om jullie te laten genieten. Zij brengen een exclusieve live-set  waarin je weer vele nieuwe tracks kan verwachten. Farmers op Boerenrock... is toch een beetje als thuiskomen.

Crazy Disco Show

De grootste & populairste Vlaamse kinderdiscoshow komt eindelijk naar Kortenaken want voor de 25ste editie moet het ook voor onze kinderen zeker goed genoeg zijn! Met ZOHRA als leading lady en een show die bol staat met zingen, springen, dansen & leuke spelletjes kan het als start op onze familiedag zeker niet fout gaan. Ze waren al te gast voor VTM, VT4, Nickelodeon, Ketnet & Disneychannel dus Boerenrock mocht zeker niet ontbreken op hun CV. En ... wij zorgen in de rand van deze show voor nog meer en grotere springstructuren als ooit tevoren en... 's avonds komt Clouseau... en... er komen nog een paar andere topbands langs op zondag... FEESTEN!

Dit zijn de laatste 2 namen die de organisatoren vrijgeven voor de officiële programmavoorstelling op donderdag 3 april. Dan maken we alle namen bekend voor onze zilveren jubileumeditie met meer nieuws over de nabije en minder nabije boerenrock-toekomst. Ondertussen zijn wij al druk bezig aan de promocampagne van Boerenrock 2014. Op onze werfdoeken moeten ze alleen nog een heleboel vraagtekens wegwerken... dat zal op 3 april gebeuren... nog eventjes geduld dus.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boerenrock
Datum: 
22, 23 en 24 augustus 2014
Locatie: 
Kortenaken

Reservatie:

Meer over